Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak anket çıkışı! 'Yüzde 14 öndeyiz'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Altındağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Çok konuşulacak bir anket açıklaması yapan Yavaş, "Görünen o ki dün yayımlanan ankete göre yüzde 14 öndeyiz. Asla rehavete kapılmayacağız" dedi. İşte Yavaş'ın o açıklamaları...

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Altındağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Yavaş'a CHP'nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli de eşlik etti. Burada halka seslenen Yavaş, bir belediye başkanının kentin hem annesi hem babası olduğunu belirterek, "Biz de gençlerimize 'evladımız' diye hitap ediyoruz. Dolayısıyla bir anne, bir baba evladının üzerine nasıl titrerse biz de üstünüze aynı şekilde titredik. Hiç kimseyi ayırmadık. Bir Allah'ın kulu, 'Oy vermedi diye bizi ayırdı' diyemez.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!