Maç sonrası Serdar Dursun, Jorge Jesus'u bombaladı

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-1 yendiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında 1 gol, 2 asistle oynayan Serdar Dursun karşılaşma sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Serdar, "5 forvetiz, hocamız ne yazık ki pivot santrforları çok tutmuyor. 7 ay sonra ilk 11'deyim. 1 gol attım, 2 asist yaptım. Umarım hocamız daha çok şans verir" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1'lik skorla mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Sarı-Lacivertliler yarı finalde Sivasspor'un rakibi oldu.

1 GOL 2 ASİST
Uzun süre sonra ilk 11'de şans bulan Serdar Dursun, Emre Mor'la birlikte maçın yıldızı oldu. Tecrübeli forvet 1 gol 2 asistle takımına büyük katkı verdi.

"HOCAMIZ NE YAZIK Kİ TUTMUYOR"
Jorge Jesus'un pivot forvetleri sevmediğini ifade eden tecrübeli golcü, "Bu sezon çok şans bulamadım. 5 forvetiz. Hocamız ne yazık ki pivot santrforları çok tutmuyor. 7 ay sonra ilk kez 11'deyim. Benim için fırsattı. Allah'a şükür iyi geçti. 1 gol attım. 2 asist yaptım. Umarım hocam daha çok şans verir" şeklinde konuştu.