Küçük İskender son yolculuğuna uğurlandı!

Orhan Alkaya: Bir daha yeni bir anımızın olmadığını bilmek kahredici.

Ardından sahneye çıkan şair, yazar ve tiyatro sanatçısı Orhan Alkaya da, Küçük İskender için bir konuşma gerçekleştirdi. "Her ne kadar biliyorsak da, kendimizi hazırlamış da olsa öyle olmuyor işte. Bir daha yeni bir anımızın olmadığını bilmek kahredici. İskender yıldız antresi yapanlardandı" diye sözlerine başlayan Alkaya, şöyle konuştu:

"Riyasız bir adamdı; bir riya toplumunu aldı, silkeledi, yerden yere vurdu"

"Huysuz, hiddetli, kırılgan, vicdanlı, son derece zeki, riyasız, zaman içinde iyice buna hayranlık duydum. Riyasız bir adamdı. Bir riya toplumunu aldı, silkeledi, yerden yere vurdu. Ben onda bir şey gördüm. Ses Tiyatrosu'nda onu izlerken, bir şey gördüm. Çıkarken Haydar dedi ki, 'İskender'i izlerken Nazım'ı izler gibi oldum.' Neydi bu biliyor musunuz? Jestti bu. Kuvvetle tahmin ediyorum ki daha açılmamış kitapları vardır onun. Daha yeni kitaplarını okuruz. Ama bir jest kaldı, riya toplumunun suratına vurulmuş koskoca bir jest kaldı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı! Rıdvan Dilmen'den olay yaratan iddia! Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı! Ata Emre Akman'ın katili her şeyi anlattı İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu