Kanseri önlüyor, bağışıklığı kaya gibi yapıyor! Acı suyu her derde deva...

Kanseri önlüyor, bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı oluyor. Cilt sağlığını korurken solunum yolu enfeksiyonlarına karşı savaşıyor. Akciğer rahatsızlıkları başta olmak üzere pek çok kanser türünde tedaviye destek amaçlı kullanılıyor. Sakızını çiğneyerek acı suyunu yutmak vücuttaki iltihabı ve ödemi atmaya yardımcı oluyor. Stresle mücadele ediyor, anksiyete problemlerinin giderilmesinde tercih ediliyor. Antidepresan özelliği ile depresyon tedavisinde etkili olduğu biliniyor.

Ağırlıklı olarak Kuzey Afrika ve Hindistan’da yetişen Akgünlük ağacı, ülkemizde özellikle İç Anadolu Bölgesi'nde yetiştiriliyor. Boyları yaklaşık 8 metreye kadar ulaşabilen küçük bir ağaç türü olan bu ağaç, oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Uzun ömre sahip bu ağacın en değişik özelliği gövdesine dokunulduğunda aleorezin denilen reçineye benzer bir madde yayması. Akgünlük bitkisi ise bu ağaçlardan elde edilen reçineden yapılan bir tür sakızdır. Hindistan'ın geleneksel ayurvedeva tıbbında uzun yıllardır kullanılmaktadır. Peki Akgünlük bitkisinin fayları neler? Nasıl tüketilir? Zararı var mı?

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu!