KANAL 7 HABER SAATİ HANGİ EKRAN YÜZÜNE EMANET? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Kanal 7'nin kuruluşundan bugüne bir ekran klasiği haline gelen Haber Saati'nde kan değişimi.


19 yıllık Haber Saati’nin yeni sunucusu Kanal 7’nin başarılı ekran yüzlerinden Tümer Doğru oldu.

Kanal yönetimi Haber saati için A Haber’den Fatih Er ile görüşerek prensipte anlaşmış, ancak A Haber yönetiminin ısrarı sonucunda Fatih Er kanalda kalmaya karar vermişti.

Kanal 7 ekranlarında 19 yıldır devam eden Kanal 7 Haber Saati, Ahmet Hakan Coşkun, Remziye Demirkol ve Erhan Çelik’ten sonra Kanal 7’nin başarılı spikerlerinden Tümer Doğru’ya emanet. Kanal 7 ana haber bülteni Haber Saati, Türkiye ve dünya gündemini 22 Nisan Pazartesi gününden itibaren Tümer Doğru’nun sunumuyla ekrana gelecek.
 
Kanal 7 Haber Merkezi’nin 19 yıldır başarıyla hazırladığı Haber Saati’nde yeni dönem 22 Nisan Pazartesi başlıyor. Kanal 7 Haftasonu Haberleri’nin başarılı sunucusu Tümer Doğru, 22 Nisan’dan itibaren Haber Saati’nin sunacak. Ahmet Hakan’la başlayan, Nazmiye Demirkol ve Erhan Çelik’in sunumuyla devam eden Haber Saati’nde Tümer Doğru’ya usta gazeteci Fehmi Koru eşlik etmeye devam edecek.
 
Kanal 7 Haber Saati’nde, sıcak gündemin ardından Haber Saati’nin yorum bölümü olan ‘Arka Plan’da olayların iç yüzünü Fehmi Koru analiz edecek.



Tümer Doğru Kimdir?
 
1971 Van doğumlu Tümer Doğru, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar bölümü mezunu. Türk Dili ve Edebiyatı üzerine de eğitim alan Doğru, eğitimini dil ve sesi kullanmak üzerine yoğunlaştırdı.

Flash TV’de ekrana merhaba diyen Tümer Doğru, Kanal E (Bugünkü CNBC-E) Kanal 6’da çalıştı. Discovery Channel ve National Geographic için belgeseller seslendiren Doğru, birçok reklam, film ve program için seslendirmeler yaptı. 
 
10 yıl Kanal 7’nin sabah haberlerinin sunan Tümer Doğru son iki yıldır da Kanal 7’de hafta sonu ana haber bülteni olan Haftasonu Haberleri’ni sundu. Tümer Doğru 22 Nisan itibariyle Kanal 7 ana haber bülteni olan Haber Saati’ni sunacak.

MEDYARADAR/ÖZEL