KADİR ÇÖPDEMİR'DEN GÜLDÜREN TOP GAFI! NASIL TOPARLADI?

Kendine yönelik sözleriyle pot kıran Çöpdemir durumu kurtamak için ne diyeceğini de bilemedi.

TRT Spor’da Kadir Çöpdemir’in sunduğu programda, yaşananlar, izleyenleri hem güldürdü hem de hayrete düşürdü. Yıllarca radyolarda ve televizyonlarda sunuculuk yapan Kadir Çöpdemir’in

Konukları Necati Şaşmaz, Oylum Talu ve Rıdvan Dilmen ile konuşması sırasında kendine yönelik sözleriyle pot kıran  Çöpdemir durumu kurtamak için ne diyeceğini de bilemedi.

ÖNCE AYÇİÇEĞİ GAFI

Oylum Talu, futboldan anlamadığını ama bir medya mensubu olarak bunun eksikliğini hissettiğini anlatırken, Çöpdemir önce "sen çiçek gibi bir kızsın, ay parçası... Ay çiçeği gibi oldu. Ay çiçeği de kötü bir çiçek değildir mamafih ama..." diyerek izleyicileri şaşırttı.

ARDINDAN BEN OLMUŞUM TOP GAFI

Talu’ya kadınların futbolculara ilgisinin nedenlerini soran ve "başarılı biriyle birlikte olmak var bence bu işin altında. Türkiye ona hayran ama o beni seviyor dedirtmek için..." şeklinde bir yanıt alan Çöpdemir ardından "bizden geçti, benden ne topçu olur ne de... Ben olmuşum top" şeklinde espri yaptı.

Sözleri ile gaf yaptığını, konukları ve izleyicilerin kahkahalara boğulması sonucu farkeden Çöpdemir ardından şöyle devam etti:

"Bayram günü neler diyorsunuz. Ben hacim itibariyle dedim o lafı"

İŞTE O ANLAR VİDEO