Johnny Depp-Amber Heard arasındaki davaya damga vuran 10 an!

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki davada sona yaklaşıldı. Artık mahkemenin kararı bekleniyor. ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada jüri üyeleri ve mahkemedekiler altı haftadır, çiftin mutsuz biten evliliği hakkında sevimsiz detaylar dinledi. Davanın en kritik anları listelendi.

'Karşılıklı taciz' Bazı izleyiciler Heard ve Depp arasındaki ilişkiyi bu iki kelime ile tarif edebilir. Bu tanım çiftin eski evlilik terapisti Dr. Laurel Anderson'ın Depp'in isteği üzerine jüriye dinletilen ifadesinde geçiyor. Dr. Anderson, Depp ve Heard'ü evli oldukları 2015 yılının Ekim ve Aralık ayları arasında gördüğünü söylemiş; çiftin şiddet içeren bir ilişkisi olduğunu ve kavgaların genellikle Heard'ün kışkırtmasıyla başladığını belirtmişti. Depp'in Heard ile tanışana kadarki partnerleriyle şiddet içeren ilişkiler yaşamadığını ifade eden Dr. Anderson, "Amber Heard'de onu tetikleyen bir şey vardı. Onları birbirini karşılıklı taciz eden bir çift olarak gördüm" demişti. Terapist mahkemede ayrıca birden fazla kez Heard'ün, Depp'in kavga ederken yanından ayrılmasını engellemek için, şiddete yöneldiğini söyledi: "Kendisine saygı duyulmadığını hissederse kavga başlatmak onun için bir gurur meselesiydi".

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu?