Jigolo olma hayali kurarken hayatlarının şokunu yaşadılar

İstanbul’da erkekleri jigolo olma vaadiyle dolandıran şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 26 kişiyi 575 bin lira dolandıran 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Premium üyelik için jigolo olmak isteyen kişilere kadın gönderildiği, kişilerin birlikte olduğu anların ise kaydedilerek tehdit edildikleri belirlendi. Şüphelilerin aylık hedef kotaları olduğu, bu hedefi tutturanların ödüllendirildiği tutturamayanların ise cezalandırıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, jigolo olmak için bir siteye üye olan çok sayıda kişinin dolandırıldığı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, yaptıkları çalışmada siteye üye olan erkeklerin bir süre sonra bazı kişiler tarafından telefonla arandığını, işe alınmaları için kendilerinden 3 bin dolar komisyon istendiğini, jigolo olmak isteyen kişilerin bu paraları ödediği halde bir geri dönüş alamadığını belirledi.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!