Jel tabanlı halı modelleri ve fiyatları!

Ev dekorasyonun olmazsa olmaz eşyalarından birisi de halılardır.

Ancak halıların dekoratif rol üstlenmelerinin yanında konforlu bir kullanım sağlamaları da oldukça önemlidir. Bu anlamda özellikle son dönemlerde rağbet gören halılardan birisi de jel tabanlı halı modelleridir. Kaymaz tabanlı halı olarak da bilinen bu ürünler, kullanım sırasında kaymaz ve ev kazalarının önüne geçer. Özellikle çocuklu evler için güvenli bir ürün olan jel tabanlı halılar, aynı zamanda oldukça dekoratiftir. Peki, hem kaymaz hem dekoratif olması bakımından avantajlı bu halılar model bakımından nasıl seçenekler sunmaktadır?

JEL TABANLI HALI MODELLERİ

İnce ve hafif bir yapıya sahip olan bu dekoratif halı modelleri, farklı ölçülerde piyasaya sürülmektedir. Ayrıca farklı ölçülerde kestirilmeleri de mümkündür. Büyük boyutlu olmayan kaymaz tabanlı halılar, çamaşır makinelerinin uygun programlarında yıkanabilmekte ya da nemli bir bez yardımı ile silinerek kolaylıkla temizlenebilmektedir.

Tüm bunların yanında kaymaz tabanlı dekoratif halı modelleri arasında bitkisel, geometrik desenli ve patchwork tarzı seçenekler mevcuttur. Farklı renk ve desenlerde sunulan bu şık halı modelleri arasından dilediğinizi satın alarak evinizi dekore edebilirsiniz.

JEL TABANLI HALI FİYATLARI

Kaydırmaz ve ayını zamanda anti bakteriyel özellikleri ile ön plana çıkan kaymaz tabanlı halı modellerinin fiyatları, tercih edilen halının boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. Yine halının markası ve kalitesi de jel tabanlı halı fiyatları üzerinde etkili olan faktörlerden birisidir. Sizde birbirinden şık dekoratif halı modelleri arasından bütçenize uygun olanını satın alabilir, evinizde hem güvenli hem de şık bir ortamlar yaratabilirsiniz.