İşte 2023'te yaşanacak felaketlerin listesi! Türkiye detayı dikkat çekti!

2023'te yaşanması muhtemel olaylar İngiliz The Economist dergisinde yayınlandı. The Economist'e göre, 2023'te ekonomik sorunlar ve jeopolitik gerilimler dünyanın ana gündemi olmaya devam edecek. Economist’in tahminlerine göre, 2023’te Ege’de Türkiye-Yunanistan gerilimi sonrası Türkiye’nin bir müdahalesi söz konusu olabilir. The Economist ekonomik tahminlerini de sıraladı.

Uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisi The Economist’in 2023’e ilişkin öngörülerinde gelecek yıl yaşanması muhtemel ekonomik sorunlar ön plana çıktı. Her yıl geleceğe ilişkin yaptığı analiz, tahmin ve spekülasyonlarla ön plana çıkan dergi bu yıl da 2023’e ilişkin tahminlerini yayımladı. ‘Önümüzdeki Dünya 2023’ sayısının editörü Tom Standage önümüzdeki yıl yakından izlenecek on trendi kaleme aldı.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi! Kar yağışı için Meteoroloji'den alarm verildi