İNTERNET SİTENİZİ SOSYAL MEDYA UZMANLARI YÖNETSİN!

Teksiad Eğitim Akademisi bünyesinde yetiştirilen “Sosyal Medya Uzmanları”na firmalardan büyük talep var. İşe yerleştirilecek az sayıda kursiyer kaldı.

Sizinde Kurumunuzda Sosyal Medya Uzmanları Olsun
Sosyal medya uzmanlarının istihdamına İŞKUR ve SGK tarafından sigorta primi yardımı gibi büyük destekler veriliyor. Her kurumda en az 1 sosyal medya uzmanı istihdam edilmesi kurumların internette temsil edilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Sosyal medya uzmanları bir kurumun internet sitesini yönetebiliyor. Özgün görsel ve içerikler oluşturarak kuruma artı değerler katıyor. Sosyal medya uzmanları her gün milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya platformlarında firmanın tanınmasını sağlıyor.

Teksiad'dan Sosyal Medya Uzmanı Talebinde Bulunabilirsiniz
Sitenizin bir sosyal medya uzmanı tarafından yönetilmesi ve internet ortamında kurumunuzun daha iyi temsilinin sağlanması için sizde sosyal medya uzmanları istihdam edebilirsiniz. Teksiad'a başvuru yaparak sosyal medya uzmanı talebinde bulunabilirsiniz.

Talepte bulunmak için TEKSİAD'ı telefonla arayabilir, e-mail gönderebilir ya da iletişim sayfasındaki formu doldurabilirsiniz.

Telefon: 0212 438 01 54              
E-Mail:
İletişim Formuna Ulaşmak İçin Tıklayın.
http://www.tekstilkent.org.tr/tr/main/contact

Sosyal Medya Uzmanları Birçok Vasfa Sahip
Sosyal Medya Uzmanları aldıkları uzun ve kapsamlı eğitim ile bir kurumun sosyal medya platformlarında en iyi şekilde temsilini sağlayabiliyorlar. Ayrıca internet sitesi için içerik üretme, düzenleme ve içerik girme gibi konulara da hakimler.

İnternette yer almayan kurumların büyük kayıplar yaşadığı göz önüne alındığında sosyal medya uzmanlarının önümüzdeki yıllara damga vuracağı ve öneminin artacağı uzmanlar tarafından belirtiliyor.