İnce'den Kılıçdaroğlu'nun çağrısına 'olumlu' yanıt! Canlı yayında detayları paylaştı…

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir canlı yayında, "Muharrem İnce'den beklentiniz nedir?" sorusuna "Beklentim, olması gereken şu; birinci turda seçimi almak ve Türkiye'yi ikinci kez yormamak" yanıtını verdi. Bu açıklama üzerine tv100 programcısı Candaş Tolga Işık, Muharrem İnce ile görüştü. Işık, İnce'nin mesajlarını tv100'ün ses getiren programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık canlı bağlantı yaparak anlattı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

"Muharem İnce'den beklentiniz nedir?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Beklentim, olması gereken şu; birinci turda seçimi almak ve Türkiye'yi ikinci kez yormamak gerekiyor" yanıtını verdi. İnce'den Kılıçdaroğlu'nun yanıtına cevap geldi.

İnce, tv100 programcısı Candaş Tolga Işık'a konuştu. İnce, "100 bin imzayı toplayayım önce Kemal Bey benim abimdir, genel başkanımdır. Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum" dedi.

 

O GÖRÜŞMEYİ tv100'DE ANLATTI

Işık, tv100'ün ses getiren programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da, Muharrem İnce ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Işık şunları söyledi...