İlk turdan fişi çektik! Fenerbahçe, Twente karşısında gol olup yağdı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup etti. Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede temsilcimize galibiyeti getiren golleri Jayden Oosterwolde, Szymanski, İrfan Can Kahveci(2) ve Tadic attı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla Konferans Ligi'nde gruplara kalma yolunda büyük avantaj sağladı.

UEFA Konferans Ligi play-off turu maçında Fenerbahçe, sahasında Twente'yi ağırladı. Mücadeleyi 5-1 kazanan sarı-lacivertliler, gruplara kalma yolunda avantajı eline aldı.

TWENTE 10 KİŞİ

İRFAN CAN KAHVECİ DUBLE YAPTI

Rakibin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Fenerbahçe, ikinci yarı vites artırdı. Sarı-lacivertlilerde 60. dakikada Szymanski, takımını öne geçirdi. İrfan Can Kahveci ise 62 ve 74. dakikalarda attığı gollerle farkı artırdı. Son sözü ise Tadic söyledi. Sırp yıldız, uzatmada attığı golle skoru 5-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe mücadeleden 5-1'lik üstünlükle ayrıldı ve Konferans Ligi'nde gruplara kalma yolunda dev bir adım attı.

BÜYÜK AVANTAJ YAKALADIK

Fenerbahçe, Twente ile rövanşı 31 Ağustos Perşembe akşamı Hollanda'da oynayacak. Sarı-lacivertliler bu maçta sahadan her türlü galibiyet, beraberlik ya da 2 farklı her mağlubiyette gruplara adını yazdıracak.