İkinci el otoya bayram uğramadı! Sıfırda ise 300 binin altında sadece 4 model kaldı

Sektör temsilcileri uzun bir süredir bahar aylarının gelmesiyle satışların artacağını ifade ediyordu ancak en hareketli dönemler olan bayram öncesi bile ikinci el araba piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Üç ay önce 400 binlerde olan araba ilan sayısı, şu an 700 binlere ulaşmış durumda. Ancak fiyatların 3 ayda yüzde 10 artmasıyla vatandaşlar hayallerini erteledi. Sıfır araçlarda ise 300 bin liranın altında sadece 4 model kaldı…

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay 148 bin 345 satış gerçekleşti. Şubat ayına kıyasla satışlarda yüzde 29 artış olurken, geçen yılın mart ayına kıyasla satışlarda yüzde 19, son 3 yılın ortalamasına bakıldığında da yüzde 11 düşüş kaydedildi. Ancak ikinci el otomobil satışları Ramazan Bayramı’nın ve yaz tatili döneminin yaklaşmasına rağmen yerinde sayıyor.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi!