HÜSEYİN ÇELİK O GAZETECİLERİ AÇIKLADI; ''HASAN CEMAL NAMUSLU, DİĞER İKİ GAZETECİ CUNTACI!''

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Habertürk ekranlarında Doğru Açı programında Belkıs Kılıçkaya'ya konuk oldu.

Habertürk ekranlarında Doğru Açı programında Belkıs Kılıçkaya’ya konuk olan  AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik 27 Nisan ’e-muhtırası’na ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı...

 “Anlattıklarım, anlatmadıklarımın yüzde 10’udur” diyen Çelik, 27 Nisan’dan sonra Büyükanıt’la yaptığı görüşmede ’’Kim kime hesap verdi’’ sorusuna ’’Büyükanıt hayatta... Şu anda nasıl konuşuyorsam öyle konuştum’’ dedi.

BÜYÜKANIT’I GÖREVDEN ALAMADIK ÇÜNKÜ NECDET SEZER VARDI

Çelik ’’27 Nisan hükümete bir el-ense çekmedir. Aba altından sopa gösterdiler’’ derken ilginç bir iddiada bulundu. 27 Nisan’daki e-muhtıranın ardından dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ı emekliye sevk etmek konusundaki en önemli engelin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer olduğunu söyledi.

HASAN CEMAL NAMUSLU, DİĞER İKİ GAZETECİ CUNTACI

Hüseyin Çelik o dönem medyanın tavrını da değerlendir. Hasan Cemal’in aydın namusu ile hareket ettiğini söyleyen Çelik, 2 gazeteciyi ise cuntacı ilan etti. İşte canlı yayında söyledikleri;

"Hasan Cemal cunta tecrübesi yaşamış biri olarak, Mehmet Altan da aynı 27 Nisan’da bir aydın namusuyla hareket etmiştir. Başka birçok yazar da sayabilirim. Zira medya 27 Nisan’da 28 Şubat’taki kadar teşne değilse de çok iyi bir sınav vermedi. Onların da isimlerini sayabilirim. CHP’li yöneticileri aratmayacak yazılarla bildiriye destek verdiler, meşruiyet kazandırmaya çalıştılar. Oktay Ekşi, Tufan Türenç de mesela cuntacılık konusunda askerleri aratmadılar.