Hürriyet yazarından Şirin Payzın'a Kemal Öztürk isyanı! "Böyle bir gelenek mi var?"

Kemal Öztürk'ün iktidarı savunan müdahalelerde bulunmasına tepki gösteren Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin, canlı yayında Şirin Payzın'a çıkıştı.

CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın modere ettiği Ne Oluyor hararetli bir medya polemiğine sahne oldu. Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin ile AK Parti milletvekili aday adayı olan gazeteci Kemal Öztürk arasındaki atışmada ilginç diyaloglar yaşandı.

Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki gerilimin tartışıldığı programda, hükümeti eleştiren katılımcılardan söz alan Öztürk'ün iktidarı savunan müdahalelerde bulunmasına tepki gösteren Küçükşahin, Şirin Payzın'a çıkıştı.

"ŞİRİN HANIM BÖYLE BİR GELENEK Mİ VAR?"

Öztürk'ün hükümete dönük eleştirilere müdahale etmesine sinirlenen Küçükşahin "Şirin Hanım şöyle bir gelenek mi var? Her konuşmacıdan sonra Kemal Bey'in söz alması ve açıklaması gibi bir gelenek mi var? Hep kategorize ediyor. Hiç yanıt vermek istemiyorum. Bu programa gelirken de bu konulara girmek istemiyorum. Bence hiç bu konulara girilmesin. Biz gazeteciyiz, en azından ben gazeteciyim." dedi.

PAYZIN'DAN NET YANIT: BİR SAKINCA YOK!

Küçükşahin'in eleştirilerine yanıt veren Payzın "Buradaki yorumları Kemal Bey'e sormamızda bir gariplik yok. Kendisi AK Parti'den aday adayı, hükümeti içinden bilen bir isim. Buradaki yorumları içerden gözlemlediği için kendisine sormamızda bir sakınca yok." dedi.

"KÜÇÜKŞAHİN'İN KAFASINDA TABULAR VAR"

Tartışmanın odağındaki isim olan Kemal Öztürk, Küçükşahin'i hedef aldığı değerlendirmesinde "Gerçekten hayal ürünü şeylerden sözediyorlar. AK Parti'yi bu kadar yıldır takip eden bir gazeteci olarak Küçükşahin'in okuyamadığını görüyorum. Neden okuyamıyor? Çünkü kafasında tabular ve şablonlar var. Oraya oturtmaya çalışıyor. Şükrü Bey bir sembol tabi ki. Kendisinin şahsına dönük bir şey söylemiyorum ama bu bir bakış açısı." dedi.