Hürriyet yazarı Aysun Kayacı'yı geçti: Bunlarla benim oyum bir mi?

Hürriyet yazarı Melike Karakartal, "İsyan eden Sıla'ya hakaret edenle benim oyun bir mi?" dedi.

Hürriyet yazarı Melike Karakartal, bugünkü yazısında Aysun Kayacı'nın "Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi?" örneğinin yanlış olduğunu ama "düzeltimişi"nin geçerli olduğunu yazdı.
"Aysun Kayacı'yı görüyor ve yükseltiyorum"diyen Karakartal şunları söyledi:

KAHVE TİPİ ANALİZ YAPANLA OYUM BİR Mİ?

Okumayan, bilgiyi reddeden biriyle benim oyum bir mi?

Hakim güce sırtını yaslamış biriyle benim oyum bir mi?

Kurtlar Vadisi'nden ve gücün kölesi olmuş medya mensubundan aldığı bilgilerle kahvehane tipi siyasi analiz yapan biriyle benim oyum bir mi?

Ülkede olan bitenle ilgili "haber"i hakim güç tarafından kontrol edilen medyadan alan ve bu 'gerçeklere' göre oy veren biriyle benim oyum bir mi?

Egosunu, zenginliğini hayattaki tüm değerlerin önüne koyan, bunları korumak adına gerekiyorsa gerçekleri bile reddedebilen biriyle, hatta işine geliyorsa hayali bir durumun gerçek olduğunu iddia eden biriyle benim oyum bir mi?

SILA'YA HAKARET EDENLE OYUM BİR Mİ?

Kendi refahı adına milyonları tehlikeye atan, kendi refahı için binlerce insanı "Bak valla bu kişisel güç meselesi değil, ülkemizi, yani sizi de ilgilendiriyor" diye yalan söyleyerek inandıran ve organize edenle benim oyum bir mi?

Bir canı kaybettiğimizde, -ki bu sıralar pek sık oluyor-, etinden et koparılan acılı insanlar bu olayların kişisel hesaplar sonucu meydana geldiğini haykırdığında, ona saldıran insan vasfını yitirmiş güce tapanla benim oyum bir mi?

İsyan eden Sıla'ya hakaret edenle benim oyun bir mi?