Huawei Band 6 İncelemesi!

Huawei Band 6 incelemesiyle sizlerleyiz. Huawei’nin Watch akıllı saat serisinde yaptığı gelişmeleri Watch Fit ardından Band 6’ya aktardığını söylemek mümkün. Bakalım markanın yeni akıllı bilekliğinde kullanıcılara neler sunuyor.

Ekran özellikleri

1,47 inçlik AMOLED FullView ekranı bulunan  Band 6, adındaki FullView ibaresinin hakkını da veriyor.  Genellikle bilekliklerde dokunmatik alanın alt taraflarında kapasitif tuş görmekteyiz. Ancak Huawei Band 6’da ekranın herhangi bir noktasında dokunmatik olarak kullanmanız sağlanmış. Ayrıca menü ve ana ekrana dönüş için sağda da bir adet fiziksel buton da bulunuyor. 194 x 368 piksel çözünürlük sunan ekranın parlaklığı da oldukça sağlıklı. Ekrandan bahsederken saat yüzü dediğimiz konuya da değinmeliyiz. 100’den fazla yüz bulunan Band 6’da hem ücretli hem ücretsiz seçenekler var. Ücretli seçenekler de 1,5 TL civarı olması da daha afilli arayüz isteyenler için oldukça uygun. Huawei Band 6 tasarımı 18 gram ağırlığı oldukça yerinde. Polimer malzemeden üretilen kasası oldukça sağlam ve aynı zamanda silikon kayışları da kaliteli bir hissiyat veriyor. Grafit Siyahı, Amber Gündoğumu ve Sakura Pembesi renk seçenekleri ile gelen bileklikte favorim Sakura Pembesi oldu. 

Bir bileklikten bekleyeceğimiz 7/24 nabız takibi elbette Huawei Band 6 için de geçerli. Ancak bunun yanı sıra stres takibi, TruSleep 2.0 ile uyku takibi de yapıyor. Fakat en önemli özelliği kandaki oksijen oranını sürekli ölçülmesi. Birçok bileklik ve saate SPO2 takibinin geldiğini gördük.Ancak Huawei Band 6 bunu sürekli yaparak olası sorunlarda anında uyarabiliyor. Tabii uyarı vereceği bir sorun yaşamamak güzel olur :) Uyku takibinde derin uyku, REM uykusu, hafif uyku ve uyanık olma durumlarının hepsini Huawei Health üzerinden görebiliyorsunuz. 

Diğer tüm detaylar videomuzda sizlerle.

İyi Seyirler...