Herkesin merak ettiği 'anne' ortaya çıktı! Meğer oyuncuymuş… Müge Anlı fotoğrafı yayınladı

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesini aramak için Müge Anlı'ya çıktı. Birçok ünlü isimle birlikte olduğu iddia edilen Türkiye'nin merak ettiği kadın Suphiye Orancı'nın fotoğrafını ise Müge Anlı yayınladı.

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan ve günlerce kamuoyunun gündeminde kalan Duygu Nebioğlu'nun yaptığı açıklamalar konuşulmaya devam ediyor. Annesi Suphiye Orancı’nın altı çocuğu olduğunu söyleyen Nebioğlu, “İkisi Almanya'daki evliliğinden. Dört kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” ifadelerini kullanmıştı. Duygu Nebioğlu, bugün annesini aramak için Müge Anlı'ya çıktı. Birçok ünlü isimle birlikte olduğu iddia edilen Türkiye'nin merak ettiği kadın Suphiye Orancı'nın fotoğrafını ise Müge Anlı yayınladı.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar!