Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetindeki deprem, 10 ilimizde büyük yıkıma yol açtı. Dört büyükler ve spor camiası, zor günde bir araya geldi. Yardımları yola çıkaran İstanbul'un üç büyük kulübü, kampanyaya destek vermek isteyen ezeli rakip taraftarlarına stat kapılarını açtı.

Başta 4 büyükler olmak üzere TFF, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Medipol Başakşehir ve Türkiye Atletizm Federasyonu depremzedelere her türlü yardımın ulaştırılacağına dair hazırlıklara geçtiklerini açıkladı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yardımda bulunmak isteyen taraftarlara statların kapılarını açtı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, sosyal medyadan birbirlerinin paylaşımlarını alıntılayarak futbolseverlere çağrı yaptı. Üç büyük kulüp, taraftarlarından hangi stat yakın ise oraya gitmelerinin uygun olacağını bildirdi.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu?