HDP'nin çağrısına nasıl karşılık verilecek? Kılıçdaroğlu cephesi tavrını belli etti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Tarihi belli değil ama çok uzun bir zaman olmadan Genel Başkanımız, diğer partiler gibi HDP'yi de ziyaret edecek." dedi.

6'lı Masa'da Meral Akşener'in çektiği rest sonrası başlayan kriz, Akşener'in yeniden masaya dönmesiyle sona erdi. 6 lider pazartesi günü Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelerek Millet İttifakı'nın adayını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurdu. Masadaki diğer liderler ile Yavaş ve İmamoğlu'nun ise cumhurbaşkanı yardımcılığı yapacağı belirtildi.

HDP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI: GÖRÜŞMEYE BEKLİYORUZ

AKŞENER, CHP-HDP GÖRÜŞMESİNE YEŞİL IŞIK YAKTI

Akşener'de dün katıldığı yayında CHP'nin HDP ile olası görüşmesine yeşil ışık yaktı. Akşener, "CHP, HDP ile görüşebilir bu net ama HDP'nin taleplerini bizim olduğumuz masaya asla getiremez" dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZ HDP'Yİ ZİYARET EDECEK"

Tüm bu gelişmelerin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den konu hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. "HDP'yi ziyaret edecek misiniz?" sorusuna yanıt veren Özel, "CHP Genel Başkanı, siyasi partilerin hiçbirini ötekileştirmeden ayrıştırmadan, seçmenine saygısı gereği ayırt etmeksizin ziyaret ediyor, edecektir. HDP'yi ziyaret edecek. Tarihi belli değil ama çok uzun bir zaman olmadan Genel Başkanımız, diğer partiler gibi HDP'yi de ziyaret edecek. " diye yanıt verdi.