HAVYAR YEMEK İÇİN SETLERE GİDİP KIZIMI BIRAKAMAM!

Annelerin ve anne adaylarının yaşam rehberi Yeni Anne, Mayıs sayısında sevilen oyuncu Açelya Akkoyun ve minik kızı Alya'yı kapağına taşıyor.

Ünlü oyuncu röportajında, evliliğini, anneliği, oyunculuğu ve Studio Açelya Akkoyun’u anlatıyor. Samimi itiraflarıyla dikkat çeken Akkoyun, “Çocuğumu sevgiye en ihtiyacı olduğu 0-3 yaş arasında yalnız bırakmadım. Hayat standardımı yüksek tutacağım, havyar yiyeceğim diye bebeğimden ayrı kalamam” diye konuşuyor.

Hamileliği planlama aşamasından çocuk bakımına kadar her konuda zengin bir içerik sunan Yeni Anne, Mayıs’ta yine dopdolu bir içerikle okurlarını bekliyor. Yeni Anne’nin Mayıs sayısında kapak röportajını yaptığı isim Açelya Akkoyun. Minik kızı Alya ile objektiflere poz veren Akkoyun, annelik deneyimini Yeni Anne okurları ile paylaşıyor. Sevilen oyuncu, hamilelik sürecini, doğumu, doğum sonrası depresyonu, hamilelik kilolarından nasıl kurtulduğunu dergi okurlarına anlatıyor. Alya’nın doğumundan sonra işlerini de ona göre planladığını anlatan Akkoyun, “Belirli bir hayat standardım var. Onu yükseltmek için; mesela araba alacak durumum varken, ‘en son modelini alacağım’ diye, çocuğumu bırakmam. Havyar yemek için, setlere gidip 3, 5, 8 ay boyunca bebeğimi bırakamam, kusura bakmasınlar” diye konuşuyor. Bir yıldır sertifikalı nefes koçu olduğunu söyleyen Akkoyun, drama ve nefes egzersizi dersleri verdiği Studio Açelya Akkoyun’u açma sürecini de aktarıyor.