HANGİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YOLCUYLA KAVGAYA TUTUŞTU?

Paris'e gitmek için Atatürk Havalimanı CIP salonuna gelen ünlü genel yayın yönetmeninin yolcuyla yaşadığı ağız dalaşının sebebi neydi?


Otomotiv sektörünün merakla beklediği Paris Otomobil Fuarı bugün kapılarını açıyor. Gazetelerin otomotiv editörleri, aylık ve haftalık dergi editörleri, TV programı yapımcıları için sezonun ilk büyük otomobil fuarı olan Paris’e bu yıl Fatih Altaylı da davet edildi.

Gazete genel yayın yönetmenleri arasında otomobili en yakın takip edeni olarak bilinen Altaylı daha uçağa binmeden kendisini bir kavganın içinde bulacaktı. Herkesin gözü önünde cereyan eden olay şöyle gelişti;

10.20’de kalkacak olan THY’nin tarifeli Paris uçağına gitmeden önce CIP salonuna geçen Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, daha önce sigara içilebilen alan olarak kullanılan bölümde boş bir koltuk bulup çayını içmeye başladı. Bu sırada elinde bulunan küçük çantayı da sehpanın üzerine koymuştu.

İşte ne olduysa gürültü bu çantanın sehpa üzerine konmasıyla başladı. Yan tarafta bulunan bir kişi Altaylı’ya çantayı buradan almasını söyledi. Altaylı ise küçücük çantanın kendisine nasıl bir zarar verdiğini sordu. Orta boylu şahıs ısrarla bu çantanın alınması gerektiğini söyleyince Altaylı dayanamayıp, "Bakın kavga çıkarmanın alemi yok, böyle davranışlar İstanbul gibi şehirlerde yaşamaya hiç uygun değil" diyerek çıkıştı.

Altaylı’nın ayağa kalkmasıyla etrafta bulunanlar yumruklaşma yaşanacağını düşünüp tedirgin olurken, şahıs yüksek sesle "Hazımsızlar" diyerek salonu terketti. Böylece başta Altaylı’yı davet eden otomotiv şirketi yöneticileri olmak üzere salonda bulunanların tedirginliği son buldu.

otomobilport.com