Hande Yener'in son kostümü sosyal medyada ti'ye alındı! Yeni Akit'ten 'ahlaksız' başlığı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, pandemi kısıtlamalarının kaldırıldığı yaz başından bu yana 'her seferinde daha cesur bir kostüm giyeceği' yönündeki sözünü tutuyor. Yener'in son kostümüyle sosyal medyada adeta dalga geçildi. Öte yandan Yeni Akit gazetesi ise Hande Yener için 'ahlaksız' ifadesiyle başlık attı.

Pandemi yasaklarının ve konser-eğlence mekanlarındaki saat sınırlamalarının yeniden düzenlenmesiyle konser sezonuna yaz başında start veren ünlü şarkıcı Hande Yener, 'O kadar spor yaptık, tabii ki göstereceğiz, sahnede kumaş bizi boğuyor' sözlerinin arkasıdna durarak her konserinde bir öncekinden daha iddialı kostümler giyerek sosyal medyaya bomba gibi düşüyor. Hande Yener, Marmaris konserinde sahneye sutyene benzeyen altın rengi bir büstiyerle çıktı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Yener'i kimi çok beğendi, kimi eleştirdi ama ti'ye alanlar çoğunluktaydı. Öte yandan Yeni Akit, Hande Yener ile ilgili çok konuşulacak bir başlık kullanarak Yener'i "ahlaksızlıkla"itham etti.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!