Hafta sonunu evde geçirecekler dikkat! İşte en iyi 10 korku filmi

Bazı korku filmleri hayaletlerle doluyken, diğer iyi doğaüstü korku filmleri iblisler ve şeytanları konu alıyor. En iyi doğaüstü korku filmlerinin çoğu devam filmlerle seri hâline getirildi.

10. ELM SOKAĞINDA KABUS: Elm Sokağında Kabus, kötü niyetli güçlerin diyarı olarak hayal dünyasını yenilikçi bir şekilde keşfetmesiyle doğaüstü korkunun sınırlarını yeniden tanımladı. Filmin ikonik düşmanı Freddy Krueger, kabuslarımızın gerçeğe dönüşebileceği korkunç fikrini somutlaştırıyor ve benzersiz derecede korkutucu bir önerme yaratıyor. Elm Sokağında Kabus, uykunun güvenliğini Freddy'nin doğaüstü yeteneklerinin yarattığı dehşetle ustalıkla bir araya getiriyor ve fantezi ile gerçeklik arasındaki çizgiyi izleyicilerde derin bir yankı uyandıracak şekilde bulanıklaştırıyor.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!