Hafize Gaye Erkan'ın bilinmeyen yönleri ortaya çıktı! Halası tek tek anlattı

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın halası ilk kez konuştu ve yeğeninin bilinmeyen yönlerini anlattı. Erkan'ın hakkında özel hayatı ve malvarlığıyla ilgili haberleri önemsemediğini ve bunlardan rahatsız olduğunu belirten hala Şebnem Gemici. Erkan'ın eşile ilgili de ilk kez bilgi verdi. Erkan’ın eşi, kendisi gibi Boğaziçi Üniversitesi mezunu endüstri mühendisiymiş, ABD’de önemli bir firmada CEO olarak çalışıyormuş, eşi ve oğlunu görmek için zaman zaman Türkiye’ye geliyormuş.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın İstanbul’daki kira artışı nedeniyle annesinin yanına taşınmak zorunda kaldığı yolundaki açıklamaları tartışılmaya devam ediliyor. MB Başkanı Erkan'ın o haberlerden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Halası ve kuzeni Gaye Erkan'ın rahatsızlığını ve aile hayatıyla ilgili bilinmezleri anlattı.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!