Hadise ile Hülya Açıkgöz arasında flaş gelişme! O detay gerçekleri gün yüzüne çıkardı…

Hadise, son olarak Mehmet Dinçerler'le boşanması ve Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiasıyla gündem olmuştu. Yasak aşk iddialarını net bir dille yalanlayan ünlü şarkıcı, şimdi ise 4 yıldır küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz ile gündem oldu. Açıkgöz kardeşlerle ilgili detay, sosyal medyada yapılan bir paylaşımla ortaya çıktı.

Şarkılarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da magazin gündeminde sıkça yer alan ünlü sanatçı Hadise, bugün yeni ve bir o kadar flaş bir gelişmeyle basında yer aldı. Şarkıcı, yaklaşık 4 yıldır küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz ile gündem oldu. Açıkgöz kardeşlerle ilgili detay, sosyal medyada yapılan bir paylaşımla ortaya çıktı. İşte ikili arasında tüm yaşananlar ve gündeme bomba gibi düşen o paylaşım…

Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Şişli BVG Creative Belediyesi! Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi!