HABERTÜRK'ÜN GÖZDE SPİKERİ SİMGE FISTIKOĞLU MEDYARADAR'A KONUŞTU: ''YILDA 1 GÜN İSYAN EDEREK MESLEĞİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM''

Spordan habere, magazinden söyleşiye her dalda var. Hepsini heybesine sığdırıyor. Habertürk'ün en beğenilen yüzlerinden biri Simge Fıstıkoğlu... Hep o konuklarını alıyordu ekrana; bu kez de biz onu Medyaradar'a konuk ettik.

Haklı olduğunu düşünüyorsa asla pes etmez o... Hakkını arar. İyi bir hak savunucusu... Bir programda mevzubahis kadınlar ise hele bir de o programda kadın aşağılanıyor veya küçümseniyor ise mutlaka stüdyoya davet edilesi bir isim... Cinsiyet ayrımı yapanın sonu stüdyoyu terk etmek olabilir. Çünkü karşında Simge var, kolay değil. Bana göre müthiş bir kadın.
Başarılı, sıcak, güzel olduğu kadar doğal... Soyadı ile bu kadar özdeşleşen çok az isim tanıyorum. Gerçekten “Fıstık”.  Her TV kanalının ekranında görmek istediği, seyircinin izlemekten büyük keyif duyduğu bir isim… 3 saati aşkın bir süre konuştuk. Beni öyle sıcak karşıladı ki; zamanın nasıl akıp gittiğini anlamadım. Konuşurken, anlatırken gözlerinde öyle güzel bir ifade beliriyor ki görmeye değer. Onunla olmak çok keyifliydi; iş, kadınlar, medya sektörü gibi birçok konu vardı ajandamızda.
Dilerim siz de benimle bu keyfe ortak olursunuz…


RÖPORTAJ : ALEV GÜRSOY CİMİN