Haber Global'de koronavirüs isyanı! CEO'nun umursamazlığı çalışanları çıldırttı!

Demirören Medya Grubu ve TRT'de koronavirüs vakalarının ortaya çıkmasından sonra medya çalışanlarında tedirginlik doruğa çıktı. Azerbaycan sermayesi ile Türkiye'ye giriş yapan yeni haber kanalı Haber Global'de de aynı tedirginlik hakim.

Markete dahi belli sayıda insanın alındığı, Cumhurbaşkanının bile defalarca "evinizde kalın" çağrısı yaptığı şu günlerde haberciler hem kendilerinin hem de ailelerinin sağlığını tehlikeye atarak çalışıyor, çünkü görevleri bu... Kimse de görevini yapmaktan şikayet etmiyor. Ama bazı medya patronlarının vurdumduymaz tavrı çalışanlarının sağlığını hiçe sayıyor.  

Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov dünyada pandemi ilan edilen şu dönemde, çalışanların talebine rağmen "biz haberciyiz" diyerek koronavirüse önlem almayı reddediyor.

Haber Global çalışanları 1 metre mesafe kuralı uygulamanın mümkün olmadığı fiziksel koşullarda, onlarca kişinin, "dönüşümlü mesai seçeneği" yok sayılarak iç içe çalışmaya mecbur bırakıldıklarını öne sürüyor.

Haber Global haber merkezinde, rejide ve sahada çalışanların sağlığı her dakika tehlikeye atılırken CEO Mammad Gulmammadov'un sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da çalışanların tepkisine neden oluyor.