Genç şarkıcıdan tecavüz haberlerine milyonluk dava

Geçen gün sosyal medyada hakkında çıkan cinsel saldırı suçlamalarını menajeri ile birlikte yalanlayan Justin Bieber, karalama kampanyalarına karşı harekete geçti.

Geçen gün sosyal medyada hakkında çıkan cinsel saldırı suçlamalarını menajeri ile birlikte yalanlayan Justin Bieber, karalama kampanyalarına karşı harekete geçti. Bieber, Twitter'da bahsi geçen iddiaları yayan iki kişiye 10'ar milyon dolarlık dava açıyor.

Sözcü'de yer alan habere göre Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, kimliği belirsiz kişilere hakkında çıkardıkları cinsel saldırı suçlamalarını yargıya taşıdı. Bieber, suçlamaları yapan iki kişiyle toplamda 20 milyon dolarlık dava açacak. Bieber’ın avukatları, Twitter’da Danielle ve Kadi ismiyle açılan hesaplar üzerinden başlatılan karalama kampanyası hakkında şunları söyledi:

Dava dosyasında, o zamanlar birlikte olduğu kız arkadaşı Selena Gomez ile birlikte son dakikada beklenmedik bir performans için SXSW adlı mekana gittiklerinin kanıtlarda mevcut olduğunu dile getiren avukatlar, gösterinin arından Gomez ile Bieber’ın görüntülendiklerini de belirtti.