Gazetecilerin anıları kitap oluyor

Yıllarını yazılı ve görsel medyada, haber ile fotoğraf peşinde geçiren,yaklaşık 60 gazeteci anılarını yazdı..

Gazetecilerin birbirinden ilginç,çeşitli anılarını, bir kitapta toplanıyor..

Kısa adı UYGAD olan,Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Genel Başkanı olan,TAKVİM Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, aşağıdaki açıklamayı yaptı.Gazeteci Yüksel yaptığı açıklamada,gazetecilerin anılarını yazmalarını ve anilarlabiz@gmail.com mail adresine yollamalarını beklediklerini ifade ederek,”Yazılan ve bir kitap olarak basılacak anı sahibi meslekdaşlarımız 02-10 Kasım’da Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı’nda imza için bulunacaklar.”dedi.Mevlüt Yüksel’in gazetecilerin anı kitabı için şöyle açıklama şöyle..

Değerli meslektaşlarım ve meslek büyüklerim merhaba..Kısa adı UYGAD olan, Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği, 26 Mayıs 2019 Pazar günü yapılan,2.Olağan Genel Kurulu ile yeni yönetimini belirlemiştir.Benimle beraber,mesleğine yıllarını veren,
çeşitli gazetelerde ve televizyonlarda yöneticilik, yazarlık ile diğer görevlerde bulunan, aşağıdaki kişiler yönetime seçilmişlerdir.

1-MEVLÜT YÜKSEL (GENEL BAŞKAN)
2- OKAN ALKAN SARIKAYA (GENEL BAŞKAN VEKİLİ)
3- MUSTAFA KURAN
4- BEKİR HALLAÇ
6- GÖKHAN TAŞKIN
5- MELDA TUNCEL
7- GÖKHAN ALPEREN BAYRAK (MUHASİP )
8- GÜNGÖR YAVUZARSLAN (GENEL SEKRETER)
9- MUAMMER KARADENİZ
10- METİN YENER
11- MURAT AYDIN
12- İLHAN ÇABUKOL
13- BAHRİ DÜNDAR
14- AHMET KAPLAN
15- MEHMET ERKAN AVCILAR
16- BANU PERÇİN GÜNGÖRMEZ
17- ADNAN GÜL

Değerli meslektaşlarım ve büyüklerim,UYGAD Yeni yönetim Kurulu olarak, medyanın ve gazetecilik mesleğinin çeşitli sorunlarına, hep birlikte çözüm üretmek amacıyla yola çıktık. Ayrıca, başta yurt içinde olmak üzere, yurt dışında da temsilcilikler açarak, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. UYGAD Yeni yönetim Kurulu olarak, kendimizi tanıtmak ve kısa da olsa bilgilendirmek amacıyla, Ekim ayında bir gece düzenmek,bu gecede,siz değerli büyüklerimizin 2 anısının olacağı,GAZETECİ ANI KİTABI yayınlamayı ve hediye etmeyi düşünüyoruz..

Değerli meslektaşlarım ile büyüklerim,kısa adı UYGAD olan,Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği olarak,Ekim ayında yayınlamayı düşündüğümüz anı kitabımız için, mümkünse sizden iki gazetecilik yada yazarlık üzerine anınızı yazmanızı rica ediyoruz.. Anılarılarınızı da yollayacağınız anilarlabiz@gmail.com adlı bir mail adresi belirledik.. Değerli büyüğümüz, 2 anınızı ve var ise fotoğraflarınızı,hatta anı kupürlerinizi,ayrıca bir bir vesikalık fotoğrafınızı, bu mail adresimize yollamanızı rica ediyoruz..Bu anılar kitabımız,yeni sezonda,02-10 Kasım 2019’da düzenlenecek olan,Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’nda sergilenecektir..Bu örnek olacak “Gazetecilik Anı Kitabı”nda anıları olan,siz değerli büyüklerimiz için,uygun gördükleri gün ile saat aralıklarında,imza günleri düzenlenecektir.Sizi buradan rahatsız ettiğim için,tekrar kusura bakmayın..En içten selam,sevgi ve hürmetlerimi sunarım.

Saygılarımla
Mevlüt YÜKSEL
UYGAD GENEL BAŞKANI