GALİBİYET BAŞKANA ARMAĞAN!

Kritik kurtarışlarıyla maçın kahramanı olan Volkan, turu ve galibiyeti Başkan Aziz Yıldırım'a armağan ettiklerini söyledi...

slui maçının baş kahramanı Volkan Demirel bu galibiyetin Fenerbahçe’yi çok daha başarılı günlere taşıyacağını belirtti, “Bugünden sonra çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Milli kaleci, “Galibiyette payım varsa bu beni mutlu eder. Hepimiz elimizden gelini yapmaya çalıştık. Ancak bir gerçek var ki hazır değiliz. Bu Fenerbahçe’nin gerçek oyunu değil. İstediğimiz oyunu henüz oynayamıyoruz” diye konuştu.

Maçın kırılma anlarından biri olan kurtardığı penaltı hakkında da konuşan Volkan Demirel, “Ben de dâhil herkes penaltıyı kurtaracağıma inanıyordu. Kazanmamız gereken bir maçtı. Zaman geçtikçe daha iyi olacağımıza eminim. Bu galibiyeti başkanımıza armağan ediyoruz. Aslında bunu ilk maçta yapmalıydık ama kısmet bugüneymiş” diye konuştu.

Kırılma noktası 53. dakika

Volkan, Caner’in koluna çarpan toptan oluşan penaltıda Ndoye’nin vuruşunu kurtardığında, maç da tur da geri geliyordu. Bu penaltı gol olsa, maç o dakika bitmiş olabilirdi.

MAÇIN ADAMI

Volkan Demirel
Fenerbahçe, savunmasında sorunlar yaşamaya devam ediyor. Bekir- Egemen ikilisinin ritm tuturduğu söylenemez. Savunmanın açıklarını yamamak ise dünkü maçta yine Volkan’a düştü.