GALATASARAY'DAN BİRAND'A ANLAMLI JEST!

Galatasaray'ın genç futbolcusu Semih Kaya, şampiyonluğu ölümüyle yasa boğan duayen gazeteci M. Ali Birand'a bakın hangi sözlerle armağan etti.

Galatasaraylı Semih, şampiyonluğu rahmetli Mehmet Ali Birand’a armağan etti.

Kaya, şampiyonluğu kendi adına geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz G.Saraylı eski yönetici ve basın duayeni Mehmet Ali Birand’a ithaf ettiğini söyleyerek: "Aslında çok şey söylemeye gerek yok. Gerçekten çok çalıştık. Avrupa’da da ligde de . Meyvesini bugün aldık. Rahmetli Mehmet Ali Birand’a armağan ediyorum. Bizim geçen seneki şampiyonluğumuzda yanımızdaydı. Onunla çok güzel anılarımız oldu. Ben ona armağan ediyorum."
Yayıncı kuruluşa verdiği röportaja Ujfalusi ile birlikte katılan Kaya, Çek oyuncuyu babası gibi gördüğünü belirterk övgü dolu sözler sarfetti.

"BİZ ALKIŞLANMAK İSTERİZ AMA..."

Gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisinde alkışlanmak istediklerini ancak bunun düşük bir ihtimal olduğunu anlatan milli futbolcu, "Kadıköy’e şampiyon olarak gitmek istiyorduk. Nitekim bunu başardık. Puan farkı 10’a çıktı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde finale gitseydi biz kendilerini desteklerdik. Sonuçta formalarında Türk bayrağı var. Onun için her zaman arkalarında olurduk. Nitekim biz de alkışlanmak isteriz ama düşük bir ihtimal" ifadelerini kullandı.