Flash TV sunucusu Medyaradar'a konuştu: Ne kavga, ne gürültü ne de alkol var!

Flash TV ana haber Gökhan Taşkın'ın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurduğu iddia edilmişti. Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Taşkın, "Ortada ne vurulma ne kavga var. Benimle alakası yok"dedi.

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın'ın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurduğu ve Taşkın'ın ilk ifadesinde, "sarhoştum kazayla oldu" dediği iddia edilmişti. Medyaradar röportajcımız Alev Gürsoy Cimin Gökhan Taşkın’a ulaştı.

İŞTE TAŞKIN’IN ALEV GÜRSOY CİMİN’E YAPTIĞI O AÇIKLAMA:

“OLAYIN BENLE ALAKASI YOK”


Gökhan geçmiş olsun, dün gece olaylı geçmiş, bir arkadaşını alkolün etkisiyle vurduğun söyleniyor. Şu an neredesin, gece ne oldu tam olarak?

Hayır canım böyle bir olay yok. Şu anda Flash TV’de işimin başındayım. Yani televizyondayım. Ben ne gözaltına alındım, ne de başka bir şey. Gece ufak bir olay oluyor, benim üzerinden böyle haberler yapılıyor. Ben de şaşkınım.  

“VURULMA BİLE YOK UFAK BİR ŞAKALAŞMA”

Sen arkadaşını vurmadın mı yani?

Tabii ki hayır. Böyle bir şey olsa şu an seninle telefonda konuşuyor olmaz, emniyette olurdum. Vurulan arkadaşım, aslında buna vurulma bile diyemeyiz. Benimle de hiçbir ilgisi yok.



ORTADA NE KAVGA, NE KARGAŞA NE DE VURULMA VAR

O halde olay ne tam olarak, anlayamadım?

Bak yayılan haber yalan ve benimle hiçbir ilgisi yok. Ortada ne kavga, ne kargaşa ne de vurulma var. Sokak ortasında ufak bir şakalaşma vaziyeti yaşandı ve sanki bu olay bir vukuatmış, vurulmaymış gibi yansıtıldı. Vurulmayı bırakın ortada yaralanma bile yok. Arkadaşım ufak bir olay yaşıyor, oradan hastaneye götürüyoruz ve ben de olayla ilgili ifade veriyorum o arada.

“ALKOLLÜ DEĞİLDİM, KİMSEYİ VURMADI, O KİŞİ ARKADAŞIM”

Silah senin mi peki?


Evet benim ruhsatlı silahım.  Vurulduğu iddia eden kişi benim arkadaşım. Zaten şikayetçi değil bir şey değil. Ortada şikâyet bile yok. Bir şakalaşmayı ciddi bir olay gibi haberlere çevirdiler. Ben de söylendiği gibi alkolde yoktu. Arkadaşım da vardı. Ufacık bir olay ve benlik durum yok. Ben sabahtan beri televizyondayım ve çalışıyorum. Haber bulamayıp böyle haber yapmışlar. Ne kavga, ne gürültü, ne arbede. Hiçbir şey yok.