FilmLoverss 2019’un en iyi filmlerini seçti

2019'u geride bırakmaya sayılı günler kala listeler de gelmeye devam ediyor. Daha önce 'Son 20 Yılın En İyi 50 Filmi' listesi yapan FilmLoverss, 2019'un en iyi 20 filmini belirledi.

20. Evdeydim, Ama – Ich war zuhause, aber

Berlin Film Festivali’nden En İyi Yönetmen Ödülü’yle dönen ve aile kavramına ezber bozan bir bakış atan Evdeydim, Ama filminin büyük bir sürprize imza attığını söyleyebiliriz. Festivalde izleyenleri ikiye bölen ve yönetmen Angela Schanelec’in deneysel tarzından fazlasıyla nasibini alan yapım, ilk bakışta sınırları zorlayan ve izlemesi sabır isteyen bir anlatı tekniğine sahip. Fakat zaman geçtikçe ve üzerine düşündükçe yönetmenin yarattığı imgeler ve onlara yüklediği yoğun anlamların etkisi ortaya çıkıyor, ki bir açıdan film ödüllendirici bir deneyime dönüşüyor.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu!