Fatih Portakal'dan AK Partili Ali İhsan Yavuz'a tepki!

Gazeteci Fatih Portakal, kendisine yönelik olarak "Bir video paylaşmış, altına da ‘pot üstüne pot kırmaya devam’ demiş ve bir videomu yayınlamış" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a tepki gösterdi.

AKP’nin seçim işlerinden sorumlu olan genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, gazeteci Fatih Portakal’a bazı ithamlar yöneltti. Portakal ise Yavuz’un gerçek dışı iddialarda bulunduğunu “Özür bekliyorum, yazık” diyerek ifade etti.

Ali İhsan Yavuz, sosyal medyada gündemde olan bir videosu hakkında açıklamalar yaparken Fox TV Ana Haber Suncusu Fatih Portakal için şu iddialarda bulundu:

Jet yalanlama
Portakal’dan Ali İhsan Yavuz’a jet yalanlama geldi. Portakal sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

Asıl şimdi siz pot kırdınız Ali İhsan Yavuz Bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi.Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana FETÖ hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun.

Bir de Ali İhsan Yavuz Bey özür beklemiyorum sizden, canlı veya sonrasında düzeltmeniz yeterli. Ve ekibinizden bu yanlış bilgilendirmenin nedenini özellikle öğreniniz. Çünkü. Kameraların önünde siz varsınız. Kasıtlı olabilir mi acaba? Düşününüz lütfen....