Eşinin rapçiden hamile kaldığı iddia edilmişti! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı...

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişki ile gündemden düşmezken, ikilinin arasında her gün yeni bir fırtına kopuyor... Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara için Arjantinli rapçi 'L-Gante'den hamile' iddiaları sonrası bir kez daha gündemin ilk sırasına yerleşen Icardi, bu haberler sonrası sosyal medya hesabından bir yayın açtı ve 'Bu sirk bitmeli' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin kapanmasına saatler kala Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı ve takıma katıldığı günden bu yana eşi Wanda Nara ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisi ile gündemden düşmeyen Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi, bu kez ayrılık haberleri ile gündemde.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!