ERTUĞRUL ÖZKÖK, DOĞAN SATMIŞ, FİKRET ERCAN, FATİH KARACA VE TUFAN TÜRENÇ DÜN GECE NEREDE VE NİÇİN BİRARAYA GELDİLER? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Medyanın önde gelen isimleri dün gece kahkahalar içinde bir gece geçirdi! Peki bu buluşmanın sebebi neydi?

Hürriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, Habertürk gazetesi genel yayın yönetmen yardımcısı Doğan Satmış, Hürriyet Gazetesi yazıişleri müdürleri Fikret Ercan ve Tufan Türenç, İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca dün gece biraraya geldiler.

Medyanın bu kurmaylarının biraraya gelme nedeni 11 Mart tarihinde vizyona girecek olan Kolpaçino Bomba filmi oldu. Özkök, Satmış, Ercan, Türenç ve Karaca önce Kanyon’daki Gina’da yemek yediler daha sonra da filmin yapımcısı Tayfun Topal ile birlikte filmi izlediler.

Kanyon’daki 3 no.lu salonda yapılan gösterimde medyanın 5 ünlü isminin yanısıra gazetelerin üst düzey yöneticileri ve filmin başrol oyuncuları Şafak Sezer ile Arzu Yanardağ da bulundu.

Özkök, filmin ilk bölümünü defalarca izlediğini ve çok güldüğünü belirtirken Fatih Karaca, Doğan Satmış ve Fikret Ercan gösterim sırasında salonu kahkahalarıyla inlettiler.

MEDYARADAR/ÖZEL