EMİN ÇÖLAŞAN'I DENİZ FENERİ İLE İLGİLİ BİR KEHANETTE BULUNDU!

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, Deniz Feneri davasıyla ilgili kamuoyunun yakından takip ettiği tutuklamalara dair bir kehanette bulundu.

Bugüne kadar pek çok öngörüde bulundu Sözcü yazarı Emin Çölaşan. Bazıları tuttu, bazılarında ise pek de tutturamadı. Bugün ise yeni bir iddia ile çıktı okurlarının karşısına Sözcü yazarı.
İddia şu:

"Deniz Feneri Davası savcılarının görevden alınması ve yerine yeni getirilen savcıların göreve başlamasının ardından bu davada yargılanan isimler tamamen serbest bırakılacak."

"Fakirler için para toplama vaatleriyle halkı kandıran şeriatçı Deniz Feneri derneğinin foyası meydana çıkınca, milyonlarca euronun bunlann ceplerine hortumlandığı belgelenmişti.
Rezaletin Türkiye ayağını soruşturan ve bunlardan bazılarını tutuklayan savcılar ne yapıyordu?.. Bunlar, iktidara yakın bu adamlar nasıl tutuklanırdı!.. Buna kim cesaret edebilirdi!..

Nitekim Adalet Bakanlığı ile onun emrindeki HSYK derhal devreye girdi ve üç savcı birden görevden alındı.

Şimdi soruşturma yeni savcılara verilecek, tutuklular çok büyük olasılıkla en kısa zamanda tahliye edilecek ve iş bitecek."

Çölaşan'ın bu öngörüsünün tutup tutmayacağı şimdiden merak konusu.. Usta yazar önümüzdeki günlerde "Bakın benim dediğim çıktı" diyecek, ya da deyim yerindeyse bir kez daha çuvallayacak.