Eleme adayı belli oldu! Survivor'da yarışmacılar fena kapıştı

Survivor haftaya yarışmacı değişikliği ile başladı. Haftalardır merakla beklenen Nihat Altınkaya 24. Bölümünde mavi takımdan yarışmaya katıldı. İlk oyununda sakatlık yaşayan Nihat'ın sağlık durumu ise hem yarışmacıları hem de izleyenleri üzdü. Survivor All Star'da pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyununun ardından erkek yarışmacılardan eleme adayı belirlendi. Yarışmaya Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgası damga vurdu. Peki, 4 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen hafta kadın elemesi gerçekleşmişti. Bu hafta ise Survivor'da erkek elemesi gerçekleşecek. Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasında gerilim yükseldi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi sert bir şekilde uyarırken ceza alıp almayacağı ise merak konusu oldu. Nefes kesen mücadeleyi soluksuz takip eden izleyenler "Survivor eleme adayı kim oldu?

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi! Kar yağışı için Meteoroloji'den alarm verildi