EFE ÖNBİLGİN'DEN DENİZ AKKAYA'YA TAZMİNAT DAVASI!

Deniz Akkaya ve çocuğunun babası Efe Önbilgin arasındaki gerginlik büyüyor.

İşadamı Efe Önbilgin kendisi hakkında “Yatıp kalktığın kadın larla birlikteyken kızımı niye evde tutuyorsun! İçtiğin çektiğin maddelerde boğul” diyen Deniz Akkaya’dan davacı oldu. Önbilgin ayrıca 10 bin TL’lik manevi tazminat talebinde bulundu
 
10 TL'LİK TAZMİNAT DAVASI
 
Deniz Akkaya’nın twitter sayfasından ağır şekilde suçladığı kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin, dün soluğu savcılıkta aldı. Avukatı Deniz Ketenci ve Volga Gökçe aracılığıyla İstanbul Adliyesi’ne başvuran Önbilgin, Akkaya hakkında iftira ve hakaretten suç duyurusunda bulundu. 10 bin TL’lik de manevi tazminat davası açan Önbilgin, dilekçede şu ithamlarda bulundu:
 
BANA O.Ç ŞEREFSİZ DEDİ
 
Deniz Akkaya kızım Ayşe’yi silah olarak kullandı. Babasının kızıyla görüşmesini engelledi. Bunun üzerine mahkemeye başvurdum ancak alınan karara rağmen kızımla yine görüştürülmedim. Yanımızda bir pedagog ve icra memuruyla Ayşe’yi almaya gittik ancak olay çıkardı. Aracımda oturup kızımı beklediğim sırada bana sokak ortasında o... ç...., şerefsiz, alkolik, kokainman gibi küfür ve hakaretlerde bulundu. Bu olay pedagog, avukat ve icra memurlarının önünde yaşandı. Avukatımın tüm uyarılarına rağmen Akkaya küfür ve hakaretlere devam ederek ‘Gerekirse beni hapse atın’ diye bağırdı.