Dünyanın seçkin markalarının adresi: Brandy’s

Dünyaca ünlü markaları moda tutkunları ile buluşturan Brandy’s’in online satış sitesi www.brandys.com.tr, özel indirim fırsatlarıyla fashionistaları yeni sezonu keşfetmeye davet ediyor.

 Moda dünyasının sıkı takipçilerinin favori markaları; Calvin Klein, Armani Exchange, EA7 Emporio Armani, Antony Morato, Triumph, Puma, Skechers, Tommy Hilfiger, Versace Jeans, Vespa, Ice Play, Gottex ve daha birçok dünya markasının Brandy’s özel koleksiyonları Ekim sonuna kadar çok özel fırsatlarla www.brandys.com.tr ’de. Brandy’s sohbahar indirimi sezon alışverişlerinde geçerli olup 500 TL’ye 40 TL, 1000 TL’ye 100 TL, 1500 TL’ye 180 TL, 2500 TL’ye 350 TL indirim ile sezonu taçlandırıyor.
 
En yeni, en moda ve en trend tasarımları moda tutkunları ile buluşturan Brandy’s’de her kadının gardırobunda olması gereken elbiseler, bu sezon kurtarıcı kilit parçalar arasında yer alıyor. Zarif detaylı gömlekler, desenli kazaklar ve ince trikolar ise gönlünüzü feth etmeye aday. Şıklığın detaylarda olduğuna inanan kadınlar için fularlar, şallar ve ayakkabılar stilinizi tamamlamanıza yardım ediyor.
 


Stil sahibi erkeklerin en gözde parçaları arasında yer alan mont ve kabanlar, yelekler, hırkalar, ceketler ve kazaklar Brandy’s’de sezon başında tüketicisine ulaşıyor.  Brandy’s indiriminde pantolonlar, klasik ve spor kesim gömlekler, kravatlar, ayakabılar, iç çamaşırlar, cüzdanlar ve kemerler de indirimli ürünler arasında yer alıyor.
 
Dünyaca ünlü moda markalarının 2018-2019 Sonbahar-Kış hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarında bulunan hit parçaları almak için sezon sonunu beklemeyin favoriniz olan ürünlere çok özel fırsatlarla sahip olmak için www.brandys.com.tr indirimini kaçırmayın.
 
İndirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız, www.brandys.com.tr ‘yi hemen ziyaret edebilirsiniz. Kampanya Ekim sonuna kadar devam ediyor.