Dünya Kupası tarihinin en’leri belli oldu! Sayılı günler kaldı...

2022 FIFA Dünya Kupası’na sayılı günler kala, turnuva tarihinin en’lerini araştırdık Buna göre Dünya Kupası’nın 92 yıllık tarihinde, 79 ülke turnuvada boy gösterdi. Klasman liderliğine 237 puanla Brezilya yerleşirken Almanya 221 puanla ikinci İtalya ise 156 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Peki . Dünya Kupası'nda en çok gol atan kim? Dünya Kupası'nın en değerli takımı hangisi? En fazla Dünya Kupası kazanan ülke Dünya Kupası'nın en golcü ismi kim? İşte Dünya Kupası'nın enleri...

20 Kasım ve 18 Aralık tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan FİFA 2022 Dünya Kupası için geri sayım başladı. Bu heyecanlı turnuvaya yalnızca 5 gün kaldı. 2 Aralık 2010'da yapılan oylama sonucunda, FIFA tarafından açıklanan ev sahibi ülke Katar olmuştu. Turnuvadaki maçlar, 5 farklı şehirde ve 8 farklı stadyumda oynanacak.1930 yılından beri düzenlenen turnuva, tarihinde ilk kez Kuzey Yarım Küre’de kış mevsimine denk gelen bir dönemde oynanacak. Katar’ın ev sahipliği yapacağı büyük organizasyonda 8 farklı stadyum boy gösterecek. 

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu!