Dolandırıcı aile 400 kişiyi 20 milyon lira çarptı! Paralarla gazino kapatıp dansöz oynattı!

Almanya'da ünlü bir ekonomi dergisinin çağrı merkezinde çalışan Hakan Karlıdağ (45), Türkiye'ye kesin dönüş yapıp Balıkesir'e yerleşti. Yabancı ülkelerde yaşayan ve çağrı merkezleri aracılığıyla dolandırılan ekonomistleri, ünlüleri gözüne kestiren Karlıdağ, ailesiyle birlikte şeytani bir sistem kurdu. Şimdiye kadar 400 kişiden yaklaşık 1 milyon Euro toplayan şebekenin bu paralarla Türkiye'de gazino kapatıp, dansözlerle eğlendikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Almanya'da dünyaya gelen Hakan Karlıdağ, ünlü ekonomi dergisi Forbes'in satış ve pazarlama departmanının çağrı merkezini yönetiyordu. Çok iyi derecede Almanca, İngilizce, Fransızca ve Arapça bilen Karlıdağ, çağrı merkezinin yönetirken insanların telefonla ne kadar kolay kandırılabileceğini fark etti.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı! Rıdvan Dilmen'den olay yaratan iddia! Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı! Ata Emre Akman'ın katili her şeyi anlattı İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu