Dilipak'tan Erdoğan'a Bahçeli uyarısı: AKP günahlarına ortak olmaz

Abdurrahman Dilipak, Topal Osman için iade-i itibar isteyen MHP lideri Bahçeli konusunda Erdoğan'ı uyardı. Çakıcı, Ağar ilişkisini anlatan Dilipak, "Umarım AKP günahlarına ortak olmaz" dedi.

Gazeteci yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında faili meçhullere dikkat çekti. Hablemitoğlu cinayetinin şüphelisinin yakalandığını hatırlatan Dilipak, "İstedikleri zaman elleri ile koymuş gibi bulurlar. Apo’yu da öyle yapmadılar mı.." diye sordu.

BAHÇELİ, ÇAKICI, AĞAR

"UMARIM AKP GÜNAHLARINA ORTAK OLMAZ"

Muhsin Yazıcıoğlu, Eşret Bitlis, Uğur Mumcu, Hablemitoğlu, Cem Ersever cinayetlerini hatırlatan Dilipak, "İsmail Nacar geçen gün bir mesaj gönderdi. Diyor ki; “Topal Osman, bazı muhaliflerin ortadan kaldırılması için, derin bir irade tarafından yönlendirilip kullanılan bir aktör idi. Daha fazla deşifre olmaması için, Trabzon milletvekili Ali Şükrü Bey cinayeti bahanesiyle ortadan kaldırıldı. Umarım Ak Parti, o kirli ortamın günahlarına ortak olmaz.” Nacar’ın geçmişte FETÖ ve Hablemitoğlu olayı ile ilgili olarak önemli uyarıları olmuştu. Ama dinleyen olmadı. Bana kalırsa bugün bu uyarısını dikkate alın. Pandora’nın kutusu bir açılırsa görürsünüz. Mayınlı tarlada top oynuyorsunuz. Farkındaysanız tamam da, değilse dikkatli olun." diye belirtti.