Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni gelişme!

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Cezaevinden gönderdiği mektuplar ve avukatlarının açıklamalarıyla çok konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı.

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklayıp vergi kaçırdıkları iddia edilmiş, Polat ailesi hakkında "Resmi belgede sahtecilik, "Suç islemek amacıyla örgüt kurmak", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama" ve "Vergi usul kanununu uygulamama" suçlarından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Karabulut ailesinden dikkat çeken hamle geldi