Dikkat çeken 3 sözcük… Yeni kabine üyelerinden ilk mesajlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen kabine üyelerini açıkladı. İki isim hariç eski kabine tamamen değişti. Yeni kabinede ekonominin başına beklendiği gibi Mehmet Şimşek getirildi. MİT Başkanı Hakan Fidan da yeni Dışişleri Bakanı oldu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı olurken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise İçişleri Bakanı oldu. İşte yeni kabine üyelerinden ilk mesajlar geldi. 3 sözcük ise dikkat çekti…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerinin yemin etmesinin ardından merakla beklenen yeni kabine belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni kabine üyelerini açıkladı. Erdoğan, "Türkiye bugün, dünden daha güçlüdür. Demokrasimiz her zamankinden daha kuvvetlidir. Yarınlarımız 28 Mayıs öncesine göre daha aydınlıktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayırlı olsun" diyerek yeni kabine üyelerini açıkladı.

Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Şişli BVG Creative Belediyesi! Dayakçı işadamına hapis talebi!