Dev Peluş Ayı Modelleri - Nereden Alınır? Nasıl Taşınır?

Kadınlara en sık alınan hediyelerden biri de peluş ayıcıklardır. Çünkü kaç yaşında olursa olsun, kadınlar bu hediyeye asla hayır diyemez. Bu yüzden peluş ayılar, kadınlara alınabilecek klasik ama bir o kadar da sevimli hediyelerdendir.

Klasik diyoruz ama tabii ki bu klasikliği de farklılaştırarak bir adım öne geçmek sizin elinizde.

Nasıl mı?

Sizin için seçtiğimiz farklı ebatta ve modeldeki peluş ayı önerilerine aşağıdaki listeden göz atabilirsiniz.

Yorgun Ayıcık 150 Cm Krem

 

Kaç yaşında olursa olsun kadınların hayır diyemeyeceği bazı hediyeler vardır. Kocaman peluş ayılar da bu hediyelerden biridir. Hem sarılıp uyunabilecek hem de sevimliliği ile her an sizi hatırlatacak bu kocaman sürpriz ile onu dünyanın en mutlu kadını yapmaya hazır olun.

Yorgun Ayıcık 150 Cm Kahve

 

Sevdiğiniz kadına kocaman bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bu sürpriz için kocaman bir peluş ayı alabilirsiniz. Hem de tamı tamına 150 cm. bu dev peluş ayı ile mutlu ilişkinizi daha sevimli bir hale getirin.

Beyaz 120cm Papyonlu Peluş Ayıcık

 

Mutlu ilişkilerin sırrı ara ara yapılan büyük sürprizlerdir. Büyük sürprizler derken sakın maliyet olarak büyük hediyeleri kastettiğimizi sanmayın. Önemli olan onu mutlu edecek kocaman bir hediye… Mesela 120 cm’lik beyaz bir peluş ayı…

Pembe 120cm Papyonlu Peluş Ayıcık

 

Sürprizler her zaman kadınları mutlu eder. Hele bu sürpriz pembe, 120 cm boyunca, sevimli mi sevimli peluş bir ayı ise, o zaman sevdiğiniz kadın için mutluluğun kapılarını sonuna kadar aralayabilirsiniz.

Kalp Tutan Sevimli Oyuncak Ayıcık 100 Cm

 

Aşk kimi zaman gözlerde, kimi zaman sözler de, kimi zaman ise samimi bir hediye ile kendini gösterir. Samimi bir hediye ne olabilir diye düşünenler, aşkınızı sembolize eden kalpleri tutan sevimli peluş bir ayıdan daha samimi bir hediye bulamayacağınıza emin olabilirsiniz.

İki Kalp Tutan 100cm Peluş Ayıcıktan Sonsuzluk Çifti Kolye


Hayatınızın odak noktası, biricik aşkınıza tam tamına 1,20 metre boyunda, beyaz renkli, sevimli bir peluş ayı göndermeye ne dersiniz? Üstelik yanında, 24 ayar altın kaplama ve zirkon tek taşlı, çok şık bir aksesuar ile birlikte…

Pembe Yastıklı Uyku Arkadaşı 80cm Peluş Ayıcık


Biricik sevgilinizin her gece uyumadan önce sizi düşünmesini istiyorsanız, ona güzel rüyalar görmesini sağlayacak sevimli bir ‘uyku arkadaşı’ sürprizi yapmaya ne dersiniz? Pembe uyku şapkası ve yine aynı renk yastığı olan yaklaşık 80 cm boyundaki bu sevimli peluş ayıcığı hayatınızın aşkına göndermek için vakit kaybetmeyin.

Mavi Yastıklı Uyku Arkadaşı 80cm Peluş Ayıcık


Aşkım her akşam tatlı rüyalar görsün, uyanınca da beni hatırlasın diyorsanız; ona hiç vakit kaybetmeden, 80 cm boyundaki mavi yastıklı ve şapkalı uyku arkadaşı peluş ayıcığı gönderin.

Sevgilinize alabileceğiniz farklı boy ve modeldeki tüm peluş ayıcıklar ve daha fazlası için ÇiçekSepeti’ni ziyaret edebilirsiniz. Daha farklı boyutta ve konsept peluş ayı hediye önerisi almak istiyorsanız, ÇiçekSepeti’nde binlerce peluş ayıcık arasından, dilediğinizi seçebilir; taşıma zahmetine katlanmadan dev ayıcık modellerini sevgilinize gönderebilirsiniz.

Yılbaşı’na özel peluş ayıcık modelleri aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.ciceksepeti.com/yilbasi