Deneyimli isim Posta ile yollarını ayırdı! 10 yıldır görev alıyordu…

Posta gazetesinden ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 10 yıldır gazetede görev alan deneyimli isim, kurumla yollarını ayırdığını duyurdu.

Posta gazetesinden veda haberi geldi. Posta gazetesi magazin muhabiri Ali Keser, bugün itibariyle gazeteyle yollarını ayırdığını duyurdu.

“Veda…” başlıklı paylaşımıyla yaklaşık 10 yılın ardından gazeteyle vedalaştığını duyuran Keser, devamında şunları yazdı:

Her sonun yeni bir başlangıç olması kaçınılmazdır. Sektörün başka bir köşesinden, kurduğum yepyeni hayaller ile yol almaya devam edeceğim.

Başladığım günden bugüne; bana destek olan meslek büyüklerime, omuz omuza çalıştığım yol arkadaşlarıma, meslek hayatımın herhangi bir noktasında yolumun kesiştiği herkese ve en çok da “Posta Gazetesi Ailesine” çok teşekkür ederim. Gazetecilik mesleğinin gereği olarak yaptığım bazı işlerde üzdüğüm, kırdığım, yanlışa düştüğüm olduysa affola…

Yeni yollarda, yeni hikayelerde görüşmek üzere…”

ALİ KESER KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi Radyo, Televizyon Programcılığı mezunu olan Ali Keser, meslek hayatına FOG TV Radyo ve Televizyon’da başladı. Keser, Star TV’de yaptığı kameramanlık deneyiminin ardından Posta Gazetesi’nde göreve başlamıştı.

2012 yılında gazetede işe başlayan deneyimli isim, bugün itibariyle kurumda yaklaşık 10 yılı geride bıraktı.