CNN Türk'ten ayrılmıştı! Deneyimli ismin yeni adresi neresi oldu?

Demirören Medya Grubu'nun haber kanalı CNN Türk'ten Mart ayında yollarını ayıran deneyimli ismin yeni adresi belli oldu.

9 yıl süreyle Başbakanlık Muhabiri olarak görev yaptığı Demirören Medya Grubu’nun haber kanalı CNN Türk ile Mart ayında sürpriz bir kararla yollarını ayıran Murat Pazarbaşı'nın yeni adresi belli oldu.

Murat Pazarbaşı Roma Büyükelçiliği'nde Basın Müşaviri olarak görev yapacak. Pazarbaşı'nın bu göreve getirildiğini Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu

MURAT PAZARBAŞI KİMDİR?

1982 yılında İstanbul’da doğdu. Marmaris Sabancı Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü burslu kazandı. 2007 yılında bölüm üçüncüsü olarak mezun oldu.Üniversite son sınıfta staj için geldiği Milliyet Gazetesi Ankara Büro’da Başbakanlık Muhabiri olarak göreve başladı. 2008 Mayıs ayından bu yana sürdürdüğü yazılı basındaki çalışma hayatını Eylül 2011’de noktaladı. Kariyerine televizyoncu olarak devam etme kararı alan Pazarbaşı, CNN TÜRK ailesine katılarak, Başbakanlık Muhabirliği görevini üstlendi. Pazarbaşı 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ise Cumhurbaşkanlığı Muhabirliği görevini üstlenmişti.